Építészeknek és formatervezőknek

​Nagyteljesítményű, konfigurálható gyorskapuk a tervezett belsőépítészeti kialakításhoz igazodóan

 

A rendelkezésére álló anyag- és felület választéknak köszönhetően a Gunnebo biztonsági beléptetési megoldásait teljes egészében integrálni tudja teljes az építészeti és belsőépítészeti követelményekhez igazodóan. A megoldások rugalmas és akár egyedi méretezésének kihasználásával, igazodva a rendelkezésre álló helyhez, optimális áthaladási kapacitást érhet el.

 

15 év tapasztalat a formatervezésben

Gunnebo gyorskapuk korszerű és esztétikus formai kialakítással.

Olyan, az építészek és formatervezők által kedvelt anyagok állnak rendelkezésere, mint példáúl a Corian Du Pont, a TRESPA és a 3M Di-Noc. Ennek köszönhetően a kiválasztott gyorskapuk egyszerűen és könnyedén illeszthetőek a tervezett belsőtér anyagválasztásához.

Számos olyan tervező szoftver áll szintén a rendelkezésére, amelyek rendkívűl hasznosak a biztonsági beléptető megoldásaink kiválasztásához és tervezéshez:

 

Beléptetési kapacitás, teljesítmény

A kiválasztott biztonsági beléptető megoldások átengedési kapacitása, teljesítménye létfontosságú információ a tervezés során.

Gunnebo gyorskapu megoldások:

  • Akár 40 beléptetésre is képesek percenként a maximális biztonság mellett.

  • Egyedülálló algoritmusok akadályozzák meg az illetéktelen, trükkös áthaladás különböző formáit, mint például az ellenkezőoldali besurranás, a szembe történő áthaladás, két személy bejutása, stb.   A maximális biztonságot jól szolgálja az oldal panelek állítható hossza és magassága is.

  • Érintésnélküli vezérlőoszlopok, gazdaságos kialakítás, több mint 50 állítható paraméter, valamint felhasználóbarát és egyedileg beállítható kijelző felületek.

A Gunnebo 40,000 gyorskaput telepített világszerte.

 

Ár-érték arány

A Gunnebo gyorskapui versenyképes ár-érték aránnyal rendelkeznek. A beléptetés szabályzása hatékony, a tartós kivitelnek köszönhetően hosszú az élettartam, ennek következtében az üzemeltetési és karbantartási költségek rendkívül kedvezőek.